Rolex M136660-0004 Deepsea - vooraanzicht

Rolex Rolex Deepsea
Oyster, 44 mm, Oystersteel
m136660-0004

€ 14.750,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
136660
Model
Oyster, 44 mm, Oystersteel
Bezel
Unidirectioneel draaibare bezel met 60-minutenverdeling, krasbestendige keramische Cerachrom-ring, cijfers en schaalverdelingen met platina coating
Waterdichtheid
Waterdicht tot 3900 meter, heliumventiel
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3235, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Diepzwart
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M136660-0004 Deepsea
Keramische bezel en lichtgevende display Rolex

Keramische bezel en lichtgevende display

De unidirectioneel draaibare bezel met 60-minuten­verdeling van de Rolex Deepsea zorgt ervoor dat duikers nauwkeurig en veilig hun duik- en decompressietijd kunnen bijhouden. Hij is uitgerust met een gepatenteerde zwarte Cerachrom-ring, die door Rolex is vervaardigd van vrijwel krasbestendige keramiek waarvan de kleur niet wordt aangetast door ultraviolette straling. De schaalverdeling is bekleed met een dun laagje platina, aangebracht met behulp van PVD (Physical Vapour Deposition). De strakke, zwarte wijzerplaat heeft grote Chromalight uurmarkeringen en wijzers die zijn opgevuld met een lichtgevend materiaal dat langdurig een blauwe gloed uitstraalt voor een optimale afleesbaarheid in het donker.

Zwarte wijzerplaat Rolex

Zwarte wijzerplaat

De lichtgevende Chromalight-display op de wijzerplaat zorgt voor een betere aflees­baarheid in het donker, wat voor duikers van essentieel belang is. De uurmarkeringen met eenvoudige vormen – driehoeken, cirkels of rechthoeken – en de brede uur- en minuutwijzers zorgen ervoor dat het horloge direct en eenvoudig af te lezen is en het risico op verwarring onder water wordt vermeden.

Oystersteel Rolex

Oystersteel

Rolex gebruikt Oystersteel voor zijn stalen horlogekasten. Oystersteel is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L-staalsoort. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Duikhorloges voor de extreme diepten
Rolex Deepsea
Duikhorloges voor de extreme diepten
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo