Geautoriseerde Rolex Service | Schaap en Citroen Juweliers

Vertrouw op onze experts

Omdat er jaren overeen kunnen gaan voor uw Rolex weer een onderhoudsbeurt krijgt, verdient uw horloge al onze aandacht. Als erkend Rolex Servicecentrum streeft Schaap en Citroen Juweliers ernaar om u een eersteklas aftersales service te bieden. Dankzij de strenge normen en deskundigheid van onze horlogemakers blijft uw Rolex-horloge gedurende lange tijd goed functioneren en behoudt het zijn buitengewone betrouwbaarheid en uitzonderlijke glans.

Rolex onderhoud | Schaap en Citroen Juweliers

Het onderhoud van uw Rolex bij Schaap en Citroen Juweliers

Schaap en Citroen Juweliers is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van door Rolex getrainde horlogemakers, die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun professionaliteit en vakkundigheid. Wij volgen de Rolex-onderhoudsprocedure waardoor u ervan verzekerd kunt zijn dat ieder uurwerk dat een Rolex-atelier verlaat, voldoet aan zijn originele functionele en esthetische normen.

Rolex gecertificeerd service centrum plaque | Schaap en Citroen Juweliers

Uw erkende servicecentrum

De horlogemakers in onze ultramoderne ateliers zijn opgeleid volgens strenge eisen die de uitmuntendheid moeten waarborgen en worden regelmatig gecontroleerd door Rolex. Van het aanpassen van de lengte van een band tot het restaureren van een historisch horloge, elk type onderhoud aan een Rolex-horloge kan worden toevertrouwd aan Schaap en Citroen Juweliers.

Erkend Rolex service centrum | Schaap en Citroen Juweliers
Rolex onderhoudsprocedure | Schaap en Citroen Juweliers

De Rolex onderhoudsprocedure

De Rolex onderhoudsprocedure zorgt ervoor dat elk uurwerk dat een Rolex-atelier verlaat voldoet aan de originele functionele en esthetische normen. Elk uurwerk wordt minutieus gecontroleerd en de kast en de horlogeband worden gereinigd en gepolijst om de glans te herstellen. De precisie van het uurwerk en de waterdichtheid worden zorgvuldig gecontroleerd om de kwaliteit en de betrouwbaarheid te garanderen die u van een Rolex-horloge mag verwachten.

Ontdek meer

Twee jaar onderhoudsgarantie

Na een uitgebreide onderhoudsbeurt is uw Rolex gedekt door een tweejarige onderhoudsgarantie. Deze garantie geldt niet voor beschadiging ten gevolge van ongelukken of bij verkeerd gebruik van het horloge. Bij tussenkomst van een niet door Rolex bevoegde derde of bij toevoeging van onderdelen die niet door Rolex zijn vervaardigd, vervalt de garantie.

Twee jaar onderhoudsgarantie Rolex Service | Schaap en Citroen Juweliers
Geautoriseerde Rolex Service | Schaap en Citroen Juweliers

Het onderhoud van uw Rolex

Contact Schaap en Citroen Juweliers

Contact

Lees verder