Schaap en Citroen Logo
Rolex M116400GV-0002 Milgauss - vooraanzicht
Rolex

Milgauss

Oyster, 40 mm, Oystersteel-staal€ 9.100,00i
Het bedrag betreft de adviesprijs van Rolex, inclusief BTW. Modellen met edelstenen kunnen variëren door marktwerking. Rolex behoudt te allen tijde het recht betreft prijswijzigingen.
Beschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
116400GV
Model
Oyster, 40 mm, Oystersteel-staal
Bezel
Glad
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding, met een magnetisch schild om het uurwerk te beschermen
Kaliber
3131, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 48 uur
Horlogeband
Oyster, platte driedelige schakels
Wijzerplaat
Z-blue
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M116400GV-0002 Milgauss

Groen saffierglas

Het groene saffierglas is een uniek horlogeglas van Rolex. Het is krasbestendig, kleurvast en exclusief verkrijgbaar voor de Milgauss. De lichtgroene kleur van het hele horlogeglas wordt aan de schuine randen bijna lichtgevend. Het is het resultaat van een geheim proces waaraan jaren is gewerkt voor de ontwikkeling en beheersing en dat weken kost om te produceren.

Groen saffierglas Rolex

Z-Blue-wijzerplaat

Groen saffierglas was nog nooit eerder gebruikt in de horlogewereld toen het voor het eerst werd geïntroduceerd op de Milgauss in 2007. Nu wordt dit horlogeglas gecombineerd met een elektriserende, staalblauwe wijzerplaat, die een zinspeling is op de emblematische secondewijzer in de vorm van een bliksemschicht.

Z-Blue-wijzerplaat Rolex

Oystersteel-staal

Rolex gebruikt Oystersteel-staal voor de stalen horlogekasten. Oystersteel-staal is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L staal-familie. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel-staal is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Oystersteel-staal Rolex
Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exeptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

In dienst van de wetenschap
Rolex Milgauss
In dienst van de wetenschap
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo