Rolex M126000-0009 Oyster Perpetual - vooraanzicht
Rolex

Oyster Perpetual 36
Oyster, 36 mm, Oystersteel
m126000-0009

€ 6.100,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
126000
Model
Oyster, 36 mm, Oystersteel
Bezel
Gewelfd
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3230, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Turquoiseblauw, Celebration-motief
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M126000-0009 Oyster Perpetual

Blauw turquoise wijzerplaat

Dit splinternieuwe motief, genaamd ‘Celebration’, is verkrijgbaar voor de Oyster Perpetual 31, Oyster Perpetual 36 en Oyster Perpetual 41. Op een achtergrond van turquoiseblauw zweven zwartomrande snoeproze, gele, koraalrode en groene bubbels in verschillende formaten. Hiermee worden de levendige kleuren in de herinnering geroepen van de gelakte wijzerplaten die in 2020 werden geïntroduceerd.

Blauw turquoise wijzerplaat Rolex

Oystersteel

Rolex gebruikt Oystersteel voor zijn stalen horlogekasten. Oystersteel is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L-staalsoort. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Oystersteel Rolex

De Oyster-band

De Oyster-band is het resultaat van een perfecte balans van vorm en functie, esthetiek en techniek. Deze bijzonder robuuste en comfortabele metalen band met zijn brede, platte, driedelige schakels, die eind jaren 30 werd geïntroduceerd, blijft de meest universele horlogeband in de Oyster-collectie. Op de Oyster Perpetual-modellen is de Oyster-band voorzien van een Oysterclasp.

De Oyster-band Rolex
Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

De ultieme Oyster
Rolex Oyster Perpetual
De ultieme Oyster
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo