Schaap en Citroen Logo
Rolex M136660-0004 Sea-Dweller - vooraanzicht
Rolex

Rolex Deepsea

Oyster, 44 mm, Oystersteel-staal€ 13.800,00i
Het bedrag betreft de adviesprijs van Rolex, inclusief BTW. Modellen met edelstenen kunnen variëren door marktwerking. Rolex behoudt te allen tijde het recht betreft prijswijzigingen.
Beschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
136660
Model
Oyster, 44 mm, Oystersteel-staal
Bezel
Unidirectioneel draaibare bezel met 60-minutenverdeling, krasbestendige keramische Cerachrom-ring, cijfers en schaalverdelingen met platina coating
Waterdichtheid
Waterdicht tot 3900 meter, heliumventiel
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3235, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, platte driedelige schakels
Wijzerplaat
Zwart
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M136660-0004 Sea-Dweller

Keramische bezel en lichtgevend display

De unidirectioneel draaibare bezel met 60-minuten­verdeling van de Rolex Deepsea zorgt ervoor dat duikers nauwkeurig en veilig hun duik- en decompressietijd kunnen bijhouden. Hij is uitgerust met een gepatenteerde zwarte Cerachrom-ring, die door Rolex is vervaardigd van vrijwel krasbestendige keramiek, waarvan de kleur niet wordt aangetast door ultraviolette straling. De schaalverdeling is bekleed met een dun laagje platina, aangebracht met behulp van PVD (Physical Vapour Deposition). De gestroomlijnde zwarte wijzerplaat heeft grote Chromalight uurmarkeringen en wijzers die zijn opgevuld met lichtgevend materiaal dat een langdurige blauwe gloed uitstraalt en daardoor uitstekend afleesbaar is in het donker.

Keramische bezel en lichtgevend display Rolex

Zwarte wijzerplaat

De wijzerplaat is het kenmerkende ‘gezicht’ van een Rolex-horloge en het meest bepalend voor de identiteit en afleesbaarheid van het uurwerk. Voor een perfect resultaat worden de wijzerplaten inhouse ontworpen en worden ze door Rolex grotendeels met de hand vervaardigd. De kenmerkende uurmarkeringen zijn gemaakt van goud om dofheid te voorkomen.

Zwarte wijzerplaat Rolex

Oystersteel-staal

Rolex gebruikt Oystersteel-staal voor de stalen horlogekasten. Oystersteel-staal is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L staal-familie. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel-staal is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Oystersteel-staal Rolex
Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exeptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Het horloge dat de diepte wist te overwinnen
Rolex Sea-Dweller
Het horloge dat de diepte wist te overwinnen
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo