Rolex M52509-0002 1908 - vooraanzicht
Rolex

1908
39 mm, 18 kt witgoud, gepolijste afwerking
m52509-0002

€ 23.300,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
52509
Model
39 mm, 18 kt witgoud, gepolijste afwerking
Bezel
Gewelfd en gekarteld
Waterdichtheid
Waterdicht tot 50 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
7140, Manufactuur Rolex
Gangreserve
Ongeveer 66 uur
Horlogeband
Lederen band
Wijzerplaat
Diepzwart
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)
Rolex M52509-0002 1908

Intense black dial

Elke wijzerplaat is een miniatuur­kunstwerk. Naast de decoratieve elementen en de algemene vormgeving, wordt het karakter van het horloge ook bepaald door de kleur, weerkaatsingen en de textuur van het oppervlak. Rolex beheerst zelf alle aspecten van het maken van wijzerplaten. Van de allereerste schetsen tot en met de laatste controles – met inbegrip van de kleuring en het aanbrengen van de appliques – worden een hele reeks stappen en handelingen uitgevoerd waarvoor specifieke kennis vereist is. Sommige specialisaties, emailleren bijvoorbeeld, dateren al vanaf het begin van het horlogevakmanschap. Voor andere worden ultramoderne technologieën gebruikt, zoals ‘magnetron sputtering’. Bij deze ingewikkelde techniek wordt er voor de kleuring van het oppervlak van de wijzerplaat een dun laagje over aangebracht in een vacuüm ruimte. De productie van Rolex-wijzerplaten, waarbij traditionele vaardigheden en technologie samenkomen, sluit perfect aan bij de filosofie van het merk dat het hoogste niveau van kwaliteit wil voor een onberispelijk, langdurig resultaat.

Intense black dial Rolex

Gewelfde en gekartelde bezel

Dit elegante, ingetogen horloge is voorzien van een slanke kast met een deels gewelfde en deels gekartelde bezel: het onderste gedeelte heeft een elegante karteling en het bovenste gedeelte is gewelfd.

Gewelfde en gekartelde bezel Rolex

18 kt witgoud

Dankzij de eigen exclusieve gieterij heeft Rolex de unieke mogelijkheid om zelf 18 kt goudlegeringen van de hoogste kwaliteit te gieten. Afhankelijk van de hoeveelheid zilver, koper, platina of palladium die wordt toegevoegd, worden verschillende soorten 18 kt goud verkregen: geel, rosé of wit. Ze worden gemaakt van alleen de zuiverste metalen. Voordat het goud wordt gevormd met de grootst mogelijke aandacht voor de kwaliteit, wordt het eerst nauwkeurig onderzocht in een eigen laboratorium met de allermodernste apparatuur. Het streven naar uitmuntendheid begint bij Rolex bij de bron.

18 kt witgoud Rolex
Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Het nieuwe gezicht van uitmuntendheid 1908
Rolex 1908
Het nieuwe gezicht van uitmuntendheid 1908
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo