Rolex M126900-0001 Air-King - vooraanzicht

Rolex Air-King
Oyster, 40 mm, Oystersteel
m126900-0001

€ 7.700,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
126900
Model
Oyster, 40 mm, Oystersteel
Bezel
Glad
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3230, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Zwart
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M126900-0001 Air-King
Zwarte wijzerplaat Rolex

Zwarte wijzerplaat

De Air-King heeft een kenmerkende zwarte wijzerplaat met grote cijfers op 3, 6 en 9 uur en een prominente minutenschaal om de navigatietijd af te lezen. De naam Air-King staat op de wijzerplaat en heeft hetzelfde, speciaal voor het model ontworpen lettertype als de versie uit de jaren 50.

Oystersteel Rolex

Oystersteel

Rolex gebruikt Oystersteel voor zijn stalen horlogekasten. Oystersteel is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L-staalsoort. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

De Oyster-band Rolex

De Oyster-band

De Oyster-band is een perfecte balans van vorm, functie, esthetiek en techniek, ontworpen om zowel robuust als comfortabel te zijn. Hij is uitgerust met een Oysterlock-vouwsluiting, die onbedoeld openen voorkomt, en met het Easylink-verleng­systeem voor extra comfort, dat ook exclusief is voor Rolex. Met dit ingenieuze systeem kan de drager de horlogeband verlengen met ongeveer 5 mm voor extra comfort onder alle omstandigheden.

Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Een eerbetoon aan de luchtvaart
Rolex Air-King
Een eerbetoon aan de luchtvaart
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo