Rolex M126200-0020 Datejust - vooraanzicht

Rolex Datejust 36
Oyster, 36 mm, Oystersteel
m126200-0020

€ 7.700,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
126200
Model
Oyster, 36 mm, Oystersteel
Bezel
Gewelfd
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3235, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Olijfgroen, palmmotief
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M126200-0020 Datejust
Olive-Green Dial Rolex

Olive-Green Dial

Rolex beschikt over de benodigde vakkennis en apparatuur om regelmatig met nieuwe looks voor de wijzerplaten van zijn horloges te komen. De ontwerpers van het merk hebben het traditionele sunray-motief – een karakteristiek kenmerk van Rolex-wijzerplaten – gebruikt als achtergrond waarop met een femtosecondelaser, die ultrakorte elektromagnetische pulsen gebruikt om het oppervlakte fijn te markeren, wordt gegraveerd. Het palmmotief, geïnspireerd door de weelderige plantenwereld, toont palmbladeren die elkaar overlappen en zorgen voor een spel van licht en schaduw.

Oystersteel Rolex

Oystersteel

Rolex gebruikt Oystersteel voor zijn stalen horlogekasten. Oystersteel is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L-staalsoort. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

De Oyster-band Rolex

De Oyster-band

De Oyster-band is een perfecte balans van vorm, functie, esthetiek en techniek, ontworpen om zowel robuust als comfortabel te zijn. Hij is uitgerust met een Oysterclasp-sluiting en het Easylink-verleng­systeem voor extra comfort, dat ook exclusief is voor Rolex. Met dit ingenieuze systeem kan de drager de horlogeband verlengen met ongeveer 5 mm voor extra comfort onder alle omstandigheden.

Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

De referentie voor het klassieke horloge
Rolex Datejust
De referentie voor het klassieke horloge
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo