Rolex M126233-0039 Datejust - vooraanzicht

Rolex Datejust 36
Oyster, 36 mm, Oystersteel en geelgoud
m126233-0039

€ 13.350,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
126233
Model
Oyster, 36 mm, Oystersteel en geelgoud
Bezel
Gekarteld
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3235, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Jubilee, vijfdelige schakels
Wijzerplaat
Goud, gekarteld motief
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M126233-0039 Datejust
Golden dial Rolex

Golden dial

Het gekartelde motief is een grafische interpretatie van een iconisch Rolex-onderdeel: de gekartelde bezel, die uitsluitend te vinden is op een aantal horloges uit de klassieke collectie van het merk. Het motief op de wijzerplaat – gemaakt van eeuwenoude materialen en gecombineerd met geavanceerde technologie –geeft de tijdloze Datejust diepte en nuancering.

Gekartelde bezel Rolex

Gekartelde bezel

De gekartelde bezel van Rolex is een teken van onderscheid. Oorspronkelijk hadden de kartels van de Oyster-bezel een functie: ze dienden om de bezel aan de kast vast te schroeven en zo de waterdichtheid van het horloge te waarborgen. Daarom waren de kartels identiek aan die op de achterkant van het horloge, die eveneens op de kast werd vastgeschroefd voor de waterdichtheid. Hiervoor werd specifiek Rolex-gereedschap gebruikt. Na verloop van tijd kregen de kartels echter een meer esthetische functie en werden een kenmerk van een echte Rolex. Tegenwoordig is de gekartelde bezel een teken van onderscheid, op deze Datejust 36 is hij van goud.

Geel Rolesor Rolex

Geel Rolesor

Goud is gewild vanwege zijn glans en klasse. Staal versterkt de stevigheid en betrouwbaarheid. Samen combineren ze op een harmonieuze manier hun beste eigenschappen. Als een waar Rolex-kenmerk werd Rolesor vanaf het begin van de jaren 30 al gebruikt voor Rolex-horloges en werd als naam gepatenteerd in 1933. Het is een van de prominente pijlers van de Oyster-collectie.

Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

De referentie voor het klassieke horloge
Rolex Datejust
De referentie voor het klassieke horloge
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo