Rolex M228349RBR-0040 Day-Date - vooraanzicht

Rolex Day-Date 40
Oyster, 40 mm, witgoud en diamanten
m228349rbr-0040

€ 70.400,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
228349RBR
Model
Oyster, 40 mm, witgoud en diamanten
Bezel
Bezet met diamanten
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3255, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
President, halfronde driedelige schakels
Wijzerplaat
Meteoriet bezet met diamanten
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M228349RBR-0040 Day-Date
Meteorite dial Rolex

Meteorite dial

Deze wijzerplaat heeft . Metallic meteoriet is gevormd in de verre uithoeken van onze zonnestelsel en is afkomstig van een asteroïde die miljoen jaren geleden is geëxplodeerd. Reizend tussen de planeten koelen fragmenten van dit natuurlijke buitenaardse materiaal (dat voornamelijk bestaat uit ijzer en nikkel) elke miljoen jaar een paar graden Celsius af. Hierdoor ontstaat unieke, karakteristieke kristallisatie binnen in het materiaal dat onmogelijk op aarde kan worden nagemaakt. Metallic meteoriet is zeldzaam en een uitdaging om mee te werken, maar zodra het in dunne schijfjes is gesneden en een chemische behandeling heeft ondergaan, wordt de enorme schoonheid van zijn verweven interne structuur onthuld. Deze fascinerende en gevarieerde formaties staan bekend als Widmanstättenstructuren. Voor zijn wijzerplaten werkt Rolex samen met toonaangevende experts op dit gebied en worden alleen de secties van de meteoriet geselecteerd die zijn voorzien van een bijzonder goed gevormd oppervlak vol verschillende vormen en reflecties.

Bezel bezet met diamanten Rolex

Bezel bezet met diamanten

Edelsteenzetters zijn een soort beeldhouwers die met de hand het edelmetaal de perfecte vorm geven om de edelsteen erin te kunnen plaatsen. Met de kunstzinnigheid en het vakmanschap van een juwelier, wordt de steen geplaatst en zorgvuldig uitgelijnd met de andere stenen. Vervolgens wordt hij stevig vastgezet in zijn gouden of platina zetting. Naast de hoge kwaliteit van de stenen dragen verschillende andere criteria bij aan de schoonheid van de edelsteenzetting: de nauwkeurige uitlijning van de hoogte van de edelstenen, hun richting en positionering, de regelmaat, de sterkte en de verhoudingen van de zetting, evenals de complexe afwerking van de metalen. Een sprankelende symfonie die het horloge verfraait en de drager betovert.

18 kt witgoud Rolex

18 kt witgoud

Dankzij de eigen exclusieve gieterij heeft Rolex de unieke mogelijkheid om zelf 18 kt goudlegeringen van de hoogste kwaliteit te gieten. Afhankelijk van de hoeveelheid zilver, koper, platina of palladium die wordt toegevoegd, worden verschillende soorten 18 kt goud verkregen: geel, rosé of wit. Ze worden gemaakt van alleen de zuiverste metalen. Voordat het goud wordt gevormd met de grootst mogelijke aandacht voor de kwaliteit, wordt het eerst nauwkeurig onderzocht in een eigen laboratorium met de allermodernste apparatuur. Het streven naar uitmuntendheid begint bij Rolex bij de bron.

Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Het instellen van uw Rolex Day-Date 40

Rolex-horloges staan synoniem voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en zijn, afhankelijk van het model, uitermate geschikt voor het beoefenen van vele sporten en andere activiteiten. Deze horloges zijn gemaakt om lang mee te gaan en worden gekenmerkt door een herkenbaar en tijdloos uiterlijk. De Oyster Perpetual Day-Date 40 is het ultieme prestigehorloge. In de video wordt meer verteld over het model en over hoe u de tijd, datum en dag kunt instellen.

Het ultieme horloge qua prestige
Rolex Day-Date
Het ultieme horloge qua prestige
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo