Rolex M224270-0001 Explorer - vooraanzicht
Rolex

Explorer 40
Oyster, 40 mm, Oystersteel
m224270-0001

€ 7.650,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
224270
Model
Oyster, 40 mm, Oystersteel
Bezel
Glad
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3230, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Zwart
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M224270-0001 Explorer

Zwarte wijzerplaat

De wijzerplaat is het kenmerkende ‘gezicht’ van een Rolex-horloge en het meest bepalend voor de identiteit en afleesbaarheid van het uurwerk. De karakteristieke 3, 6 en 9 van de Explorer zijn opgevuld met een lichtgevend materiaal dat een langdurige blauwe gloed uitstraalt, net als de uurmarkeringen en wijzers. Zoals bij alle Rolex-horloges, is ook de wijzerplaat van de Explorer 40 inhouse ontworpen en grotendeels met de hand gemaakt, om zijn perfectie te garanderen.

Zwarte wijzerplaat Rolex

Gladde bezel

De Oyster Perpetual Explorer 40 geeft nieuw elan aan de sobere, strakke lijnen die hebben gezorgd dat het horloge al lange tijd een icoon is. De gladde bezel van Oystersteel is robuust en toch elegant, en in perfecte harmonie met het iconische erfgoed van de Explorer.

Gladde bezel Rolex

Oystersteel

Rolex gebruikt Oystersteel voor zijn stalen horlogekasten. Oystersteel is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L-staalsoort. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Oystersteel Rolex
Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Naar nieuwe hoogten
Rolex Explorer
Naar nieuwe hoogten
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo