Rolex M126720VTNR-0001 GMT-Master II - vooraanzicht

Rolex GMT-Master II
Oyster, 40 mm, Oystersteel
m126720vtnr-0001

€ 11.600,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
126720VTNR
Model
Oyster, 40 mm, Oystersteel
Bezel
Bidirectioneel draaibare bezel met 24-uursaanduiding. Tweekleurige keramische Cerachrom-ring, groen en zwart, gevormde cijfers en schaalverdelingen
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding, GMT-Functie
Kaliber
3285, Rolex Manufactuur
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Zwarte
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)
Rolex M126720VTNR-0001 GMT-Master II
Draaibare bezel met 24-uursaanduiding Rolex

Draaibare bezel met 24-uursaanduiding

Dit model is uitgerust met een zwarte wijzerplaat en een tweekleurige Cerachrom-ring van groen-zwarte keramiek. Naast reguliere uur-, minuut- en secondewijzers, beschikt de GMT‑Master II over een pijlwijzer die in 24 uur over de wijzerplaat ronddraait, en een bidirectioneel draaibare bezel met 24-uurs­aanduiding. De opvallend gekleurde 24-uurswijzer geeft de ‘thuistijd’ aan in een eerste tijdzone, die kan worden afgelezen tegen de graadverdeling op de bezel. De lokale tijd van de reiziger is gemakkelijk in te stellen door van uur naar uur te ‘springen’, dankzij een ingenieus mechanisme dat via de opwindkroon te bedienen is. De uren kunnen terug of vooruit worden gezet, onafhankelijk van de minuut- en secondewijzers. Hierdoor kunnen reizigers zich aanpassen aan de nieuwe tijdzone zonder de nauwkeurigheid van hun horloge te beïnvloeden. De Cerachrom-bezelring beschikt over een originele kleurcombinatie: zwart met een exclusief groen dat alleen te vinden is op dit model.

Zwarte wijzerplaat Rolex

Zwarte wijzerplaat

<p>Zoals alle professionele Rolex-horloges is de GMT‑Master II bijzonder goed afleesbaar onder alle omstandig­heden, en met name in het donker, dankzij de Chromalight-display. De brede wijzers en uurmarkeringen met eenvoudige vormen – driehoeken, cirkels en rechthoeken – zijn opgevuld met een lichtgevend materiaal dat een langdurige gloed uitstraalt.</p> <p>Op deze nieuwe versie van het horloge zitten de kroon en de kroonbescherming aan de linkerkant van de kast. Het datumvenster en de Cycloop-lens bevinden zich op 9 uur.</p>

Oystersteel Rolex

Oystersteel

Rolex gebruikt Oystersteel voor zijn stalen horlogekasten. Oystersteel is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L-staalsoort. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Het instellen van uw Rolex GMT-Master II

Rolex-horloges staan synoniem voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en zijn, afhankelijk van het model, uitermate geschikt voor het beoefenen van vele sporten en andere activiteiten. Deze horloges zijn gemaakt om lang mee te gaan en worden gekenmerkt door een herkenbaar en tijdloos uiterlijk. De Oyster Perpetual GMT-Master II is het ideale horloge voor globetrotters. In de video wordt meer verteld over de functies en over hoe u de datum en twee tijdzones kunt instellen.

Het kosmopolitische horloge
Rolex GMT-Master II
Het kosmopolitische horloge
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo