Rolex M126613LB-0002 Submariner - vooraanzicht

Rolex Submariner Date
Oyster, 41 mm, Oystersteel en geelgoud
m126613lb-0002

€ 16.350,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
126613LB
Model
Oyster, 41 mm, Oystersteel en geelgoud
Bezel
Unidirectioneel draaibare bezel met 60-minutenverdeling, krasbestendige keramische Cerachrom-ring, cijfers en schaalverdelingen met gouden coating
Waterdichtheid
Waterdicht tot 300 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3235, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Koningsblauw
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M126613LB-0002 Submariner
Unidirectioneel draaibare bezel Rolex

Unidirectioneel draaibare bezel

De draaibare bezel van de Submariner is een belangrijke functie van het horloge. De 60-minuten­verdeling zorgt ervoor dat een duiker de duiktijd en decompressiestops nauwkeurig en veilig kan timen. De Cerachrom-bezelring, die door Rolex gefabriceerd is van harde, corrosie­bestendige keramiek, is zo goed als krasbestendig. De lichtgevende capsule op de nulmarkering garandeert een perfecte leesbaarheid, hoe donker het ook is. De gekartelde rand van de bezel is zorgvuldig ontworpen voor een uitstekende grip onder water, zelfs met hand­schoenen aan.

Royal blue dial Rolex

Royal blue dial

De lichtgevende Chromalight-display op de wijzerplaat zorgt voor een betere aflees­baarheid in het donker, wat voor duikers van essentieel belang is. De uurmarkeringen met eenvoudige vormen – driehoeken, cirkels of rechthoeken – en de brede uur- en minuutwijzers zorgen ervoor dat het horloge direct en eenvoudig af te lezen is en het risico op verwarring onder water wordt vermeden.

Geel Rolesor Rolex

Geel Rolesor

Goud is gewild vanwege zijn glans en klasse. Staal versterkt de stevigheid en betrouwbaarheid. Samen combineren ze op een harmonieuze manier hun beste eigenschappen. Als een waar Rolex-kenmerk werd Rolesor vanaf het begin van de jaren 30 al gebruikt voor Rolex-horloges en werd als naam gepatenteerd in 1933. Het is een van de prominente pijlers van de Oyster-collectie.

Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Het instellen van uw Rolex Submariner

Rolex-horloges staan synoniem voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en zijn, afhankelijk van het model, uitermate geschikt voor het beoefenen van vele sporten en andere activiteiten. Deze horloges zijn gemaakt om lang mee te gaan en worden gekenmerkt door een herkenbaar en tijdloos uiterlijk. De Oyster Perpetual Submariner is een icoon onder de duikhorloges. In de video wordt meer verteld over de functies en over hoe u de tijd kunt instellen.

Een icoon onder de duikhorloges
Rolex Submariner
Een icoon onder de duikhorloges
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo