Rolex M126622-0001 Yacht-Master - vooraanzicht
Rolex

Yacht-Master 40
Oyster, 40 mm, Oystersteel en platina
m126622-0001

€ 12.300,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
126622
Model
Oyster, 40 mm, Oystersteel en platina
Bezel
bidirectioneel draaibare platina bezel met 60-minutenverdeling en reliëf-cijfers
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3235, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Leigrijs
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M126622-0001 Yacht-Master

Bidirectional Rotatable Bezel

De bidirectioneel draaibare bezel met 60-minutenverdeling van de Yacht‑Master is volledig gemaakt van edelmetaal of voorzien van een Cerachrom-ring van hightech­keramiek. De verhoogde gepolijste cijfers en schaalverdelingen vallen duidelijk op tegen de matte, gezandstraalde achtergrond. Deze functionele bezel, waarmee de drager bijvoorbeeld de vaartijd tussen twee boeien kan berekenen, vormt ook een belangrijk onderdeel van het kenmerkende uiterlijk van het model.

Bidirectional Rotatable Bezel Rolex

Leigrijze wijzerplaat

Zoals alle professionele Rolex-horloges is de Yacht-Master 40 bijzonder goed afleesbaar onder alle omstandig­heden, en met name in het donker, dankzij zijn Chromalight-display. De brede wijzers en uurmarkeringen met eenvoudige vormen – driehoeken, cirkels en rechthoeken – zijn opgevuld met een lichtgevend materiaal dat een langdurige gloed uitstraalt.

Leigrijze wijzerplaat Rolex

Rolesium

Veel Rolex-horloges zijn verkrijgbaar met het inmiddels legendarische Rolesor, een combinatie van geel-, wit- of Everose-goud met staal. De Yacht-Master is echter als enige beschikbaar in Rolesium. Terwijl de kast en de band gemaakt zijn van robuust Oystersteel, bestaat de bezel op de Rolesium-versies uit platina, dat het een zilverachtige witheid en levendige helderheid geeft voor een onmiskenbaar gevoel van luxe.

Rolesium Rolex
Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Het horloge van de open zee
Rolex Yacht-Master
Het horloge van de open zee
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo