Rolex M226570-0002 Explorer - vooraanzicht

Rolex Explorer II
Oyster, 42 mm, Oystersteel
m226570-0002

€ 10.050,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
226570
Model
Oyster, 42 mm, Oystersteel
Bezel
Vast, 24-uurs schaalverdeling
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding, GMT-Functie
Kaliber
3285, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Zwart
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)
Rolex M226570-0002 Explorer
24-uurs bezel Rolex

24-uurs bezel

De Explorer II is uitgerust met een extra 24-uursaanduiding: een speciale wijzer draait in 24 uur over de wijzerplaat, in plaats van in de gebruikelijke 12 uur, en wijst naar een vaste bezel met een 24-uursindeling. Met deze functie kan de gebruiker de uren overdag onderscheiden van de nachtelijke uren. Dit is een essentiële functie voor wie zich begeeft in omgevingen waar duisternis heerst (zoals in diepe grotten) of waar de zon nooit ondergaat (zoals de poolgebieden in de zomer).

Zwarte wijzerplaat Rolex

Zwarte wijzerplaat

De Explorer II is uitgerust met een datumweergave, een extra oranje 24-uurswijzer en een vaste bezel met 24-uursaanduiding waardoor de drager de nachtelijke uren kan onderscheiden van de uren overdag. Het werd het favoriete horloge van speleologen, vulkanologen en poolreizigers. De uurmarkeringen en wijzers hebben een zeer goed afleesbare Chromalight-display met langdurige blauwe luminescentie.

Oystersteel Rolex

Oystersteel

Rolex gebruikt Oystersteel voor zijn stalen horlogekasten. Oystersteel is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L-staalsoort. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Het instellen van uw Rolex Explorer II

Rolex-horloges staan synoniem voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en zijn, afhankelijk van het model, uitermate geschikt voor het beoefenen van vele sporten en andere activiteiten. Deze horloges zijn gemaakt om lang mee te gaan en worden gekenmerkt door een herkenbaar en tijdloos uiterlijk. De Oyster Perpetual Explorer II is het ideale horloge voor de verste uithoeken van de planeet. In de video wordt meer verteld over de functies en over hoe u de datum, twee tijdzones of de tijd in 24-uursformaat kunt instellen.

Naar nieuwe hoogten
Rolex Explorer
Naar nieuwe hoogten
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo