Schaap en Citroen Logo
Rolex M50535-0002 Cellini - vooraanzicht
Rolex

Cellini Moonphase

39 mm, 18 kt Everose-goud, gepolijste afwerking€ 26.700,00i
Het bedrag betreft de adviesprijs van Rolex, inclusief BTW. Modellen met edelstenen kunnen variëren door marktwerking. Rolex behoudt te allen tijde het recht betreft prijswijzigingen.
Beschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 20 671 4714Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
50535
Model
39 mm, 18 kt Everose-goud, gepolijste afwerking
Bezel
Dubbele bezel, gewelfd en gekarteld
Waterdichtheid
Waterdicht tot 50 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3195, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 48 uur
Horlogeband
Leren band
Wijzerplaat
Wit
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)
Rolex M50535-0002 Cellini

Witte wijzerplaat

De Cellini Moonphase heeft een witte lakwijzerplaat met een blauwe geëmailleerde schijf op 6 uur die de volle maan en de nieuwe maan aangeeft. De volle maan wordt afgebeeld door een applique van meteoriet, de nieuwe maan door een zilveren ring. De kleine wijzer op 12 uur op de subwijzerplaat geeft de maanstand aan, terwijl de volle maan en nieuwe maan door de maancyclus draaien. De Cellini Moonphase geeft ook de datum aan op de omtrek van de wijzerplaat, met behulp van een centrale wijzer met een maansikkel aan het uiteinde.

Witte wijzerplaat Rolex

Gewelfde en gekartelde bezel

De ronde vorm, de klassieke diameter van 39 mm en de kast die uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud, dat is gegoten in Rolex’ eigen gieterij, zijn traditionele kenmerken, terwijl de verfijnde bandaanzetten, de gepolijste afwerking en de dubbele bezel – de een gewelfd en de ander subtiel gekarteld – de Cellini een vleugje voornaamheid geven. De kartels zijn een emblematisch kenmerk van Rolex en zijn terug te vinden op de geschroefde achterkant, die net als destijds gewelfd is.  

Gewelfde en gekartelde bezel Rolex

18 kt Everose-goud

Om de schoonheid van de roségouden horloges te behouden, heeft Rolex een exclusieve en gepatenteerde 18 kt roségouden legering ontwikkeld die in de eigen gieterij wordt gegoten: Everose-goud. 18 kt Everose, dat in 2005 werd geïntroduceerd, wordt gebruikt voor alle Rolex Oyster modellen van roségoud.

18 kt Everose-goud Rolex
Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exeptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Schaap en Citroen is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Het instellen van uw Rolex Cellini Moonphase

Rolex-horloges staan synoniem voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en zijn, afhankelijk van het model, uitermate geschikt voor het beoefenen van vele sporten en andere activiteiten. Deze horloges zijn gemaakt om lang mee te gaan en worden gekenmerkt door een herkenbaar en tijdloos uiterlijk. De Cellini Moonphase combineert de permanente elegantie van traditionele uurwerken met een exclusieve weergave van de maanstanden. In de video wordt meer verteld over de verschillende functies en over hoe u de tijd, datum en maanfases kunt instellen.

Het klassieke horloge
Rolex Cellini
Het klassieke horloge
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Schaap en Citroen

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo